Kontakt: +386 (0)41 213 403
slo flag

Bazenska tehnika in Bazeni

V podjetju strankam ponujamo različne vrste in oblike bazenov. Strankam se individualno posvetimo in svetujemo pri načrtovanju in izvedbi del. Pri delu uporabljamo kakovostne materiale, delo pa je opravljeno hitro in kvalitetno.

Vgradni montažni bazeni
Izdelani so iz močne valjane jeklene pločevine. V notranjost je položena raztegljiva modra PVC folija debeline 0,6 mm ali celo 0,8 mm. Lahko so okrogle ali ovalne oblike. Prvi so lahko postavljeni prosto stoječe ali pa delno oziroma v celoti vkopani. Ovalni bazeni pa so primerni le za vgradnjo v zemljo. Zanje so potrebne betonske ali zidane bočne oporne stene.

Poliestrski bazeni
Narejeni so iz umetnih mas in to jim omogoča privlačnejše oblike in gladke zaokrožene vogale. So enostavni za vgradnjo in vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Njihova cena je v primerjavi z montažnimi bazeni višja, vendar pa se njihov delež vztrajno veča. Lahko so v enem kosu "monoblock", ali iz več kosov - "modularni".

Liner bazeni
Ti bazeni so novost. Njihove stene so lahko narejene iz različnih materialov in z različnimi tehnikami. Postavljene ali zgrajene so na betonskih podlagah. Tako imamo več različnih tehnik, od lesene konstrukcije, opečnih zidakov, pločevinastih elementov in podobno.

Betonski bazeni Ti bazeni veljajo za najkakovostnejše vendar ob predpogoju, da je njihovo načrtovanje in izvedba natančna. Stene betonskih bazenov so ponavadi obložene s keramičnimi ploščicami ali pa pobarvane s posebno barvo za bazene. V zadnjem času se za stene veliko uporabljajo tudi stekleni in plastični mozaiki.
Vgradni montažni bazen
Highslide JS
Vgradni montažni bazen
  

Poliesterski bazen
Highslide JS
Poliesterski bazen
  

Liner bazen
Highslide JS
Liner bazen
  

Betonski bazen
Highslide JS
Betonski bazen
  
 


InstalViler Jani Viler s.p.
Vodovodne instalacije in ogrevanje

Šared 19 c, 6310 Izola

E-pošta: jani.viler@gmail.com
Telefon: +386 (0)41 213 403