Kontakt: +386 (0)41 213 403
slo flag

Namakalni sistemi

Nudimo vam profesionalne namakalne sisteme, kopalne sisteme in izkopavanje vrtov. Prepustite načrtovanje namakalnih sistemov nam, saj smo za to usposobljeni in imamo na tem področju veliko izkušenj. V našo ponudbo je vključeno tudi servisiranje in vzdrževanje celotnega sistema.

Namakalni sistemi so ena izmed boljših naložb. Naprava, ki je profesionalno načrtovana, zagotavlja za različne vrste tal in nasadov ravno pravo količino vode. Namakalni sistemi v primerjavi z običajnim namakanjem s pomočjo cevi za vodo, prihranijo vodo, saj so optimalno nastavljeni. Pri namakalnih napravah se vam tudi ne more zgoditi, da bi nekontrolirano porabili preveč vode, kot se vam to zgodi, če pozabite zapreti kak ventil saj se naprava s pomočjo tipal za vlago samodejno izklopi. Prav tako se naprava ne aktivira, če je zaradi padavin zemlja že dovolj namočena in namakanje ni potrebno. Pri namakalnih sistemih je zalivanje opravljeno samodejno, to pa pomeni, da vam ni potrebno stati poleg in verjamemo da vam bo dodatni čas ob naporenem delavniku še kako prišel prav. Prav tako odpade dolgotrajno in mučno vlečenje cevi za vodo po vrtu. Vse to vam je z namakalnim sistemom prihranjeno.

Vsak namakalni sistem je posebej načrtovan glede na zahteve vrta. Osnovni namakalni sistem pa vsebuje:
  • razpršilne enote
  • krmilno enoto
  • ventile

Dodatna namakalna oprema vsebuje:
  • raznorazni timerji
  • kompleti
  • razpršilci
  • pravokotni in krožni zalivalniki

Dobro je, da so vsi sestavni deli od istega proizvajalca saj so med seboj usklajeni in s tem je zagotovljeno nemoteno delovanje.

Koliko vas bo vse skupaj stalo?

Na ceno namakalnega sistema vpliva veliko dejavnikov, od velikosti zemljišča, vrste nasada, do oblike vrta. Naši strokovnjaki vam bodo sestavili cenovno ugodno ponudbo s kakovostnimi materiali.
Highslide JS
Namakalni sistemi
  

Highslide JS
Namakalni sistemi
  
 


InstalViler Jani Viler s.p.
Vodovodne instalacije in ogrevanje

Šared 19 c, 6310 Izola

E-pošta: jani.viler@gmail.com
Telefon: +386 (0)41 213 403