Kontakt: +386 (0)41 213 403
slo flag

Prenova kopalnic

V zadnjih letih kopalnice pridobivajo na pomenu. To ni več samo prostor za osebno higieno, temveč postaja to prostor za sproščanje po napornem dnevu. Nobena novost niso več masažni tuši, masažne kadi in savne.

Pomen in uporabnost kopalnic se še kar naprej povečuje. Kopalnica, ki je dobro načrtovana in uporabna, je v sedanjem času nepogrešljiva. Ob poplavi številnih inovativnih proizvodov imamo možnost, da si svojo kopalnico opremimo v skladu z našimi zahtevami in potrebami.

Pri načrtovanju prenove kopalnice moramo paziti na mere prostora in pa instalacijsko napeljavo. Pri opremljanju kopalnice imate v današnjem času nešteto možnosti. Lahko se odločite za stene obložene s keramičnimi ploščicami, mozaikom, kamnom, marmorjem in podobnim. Prav tako je velika izbira pri kopalniških armaturah in pohištvu.

Pri prenovi kopalnice se lahko odločite za temeljito obnovo, za montažo novih sanitarnih elementov ali pa za prenovo brez večjih posegov. Če se odločite za temeljito obnovo, potem boste s tem pridobili čisto nov videz kopalnice in zelo verjetno tudi novo razporeditev kopalniških elementov. Pri tem morate paziti na že obstoječe instalacije, tako vodovodne kot električne. Pri tako temeljiti prenovi je smiselno tudi razmisliti o varčevanju z energijo saj današnje inovacije omogočajo do 50% prihranka pri stroških vode in energije. Prednost temeljite obnove je v bolj funkcionalni in lepši ter modernejši kopalnici.
Highslide JS
Prenova kopalnic
  

Highslide JS
Prenova kopalnic
  
 


InstalViler Jani Viler s.p.
Vodovodne instalacije in ogrevanje

Šared 19 c, 6310 Izola

E-pošta: jani.viler@gmail.com
Telefon: +386 (0)41 213 403